lunes, 23 de noviembre de 2009

LA CIUTAT QU´ENS MEREIXEM


LA CIUTAT QU´ENS MEREIXEM

Rafa Sanchis (Sª de Política Municipal).

Quan mirem per a dins de la nostra Ciutat, ens donem conte que no es la que voldriem, ja que el govern del PP municipal, ha convertit València en un aparador d´esveniments (ningu cultural) i de grans fastos i per cert molt cars , oblidan-se , per que res l´importen els ciutadans, i no tenin en conte que la majoría desitgem una ciutat que siga : un lloc de convivencia , de progrés, on podam viure i disfrutar-la amb seguretat i llibertat, on no falten sevicis i qu´els equipaments bàsics dels Barris estiguen garantits, que la nostra Ciutat siga un referent cultural, per a la resta de ciutats d´Espanya i Europa, un espai obert i tolerant, on puguen conviure el passat (les tradicions) i el futur (la modernitat), consmopolita i globalitzada, que sàpia abordar els nous reptes i desafiaments que se li oferixen, en definitiva, una València mes igualitaria i cívica, on la política este al servici dels ciutadans i no al contrari. Esa es la Ciutat qu´els socialistes em oferit i volem per els nostres conciutadans.

Debem treballar i esforçarnos per encaminar i aconseguir aquest model de Ciutat, un model que començarem i que al pasar a l´oposició en 1991 va ser trencat . Tenim qu´explicar als nostres veïns i veïnes, que aquells projectes començats i aquell model urbanístic, varen ser defenestrats per l´actual Alcaldessa ( Na Rita Barbera), fent de València una ciutat, on l´urbanisme sense control ni previsió, ha primat per damunt del model proposat pels socialistas abans del 1991 ; on els plans urbanístics que començarem , tenien previst fer quéls Barris periferics , com els nostres, tinguerem les dotacions bàsiques necessaries per fer que la nostra convivencia siguera millor. Tot ha segut sustituit pels grans esdeveniments, que hi ha que dir, que solament beneficien a uns pocs, en definitiva política d´aparador ,sense ningú fons social i sense importar-li els problemes reals de la majoría dels ciuatadans , que vivim als Barris del voltant de València .

Nosaltres els socialistes del Districte de l´Olivereta i els de la resta de la Ciutat, sabem qu´e un altra Ciuatat existix i anem a treballar fent un gran esforç d´explicació, el primer , i aportant propostes i iniciatives , que no solament recuperen aquell model, si no afegint totes les iniciatives , necessitats i propostes que rebrem dels veïns i veïnes, dels Barris del nostre Districte, per aixo volem treballar, braç a braç, amb totes les entitats cíviques del mateix, AA.VV., AMPAS, ASOC. CULTURALS, DEPORTIVES, JUBILATS… en fi de quansevol tipus, que tenen molt a dir i aportar , per a poder elaborar junts la millor proposta per a tots i totes les ciutadans del Districte i la Ciutat.

1 comentario:

  1. Sempre ha estat la nostra il.lusió en desenvolupar un projecte de ciutat per a conviure. Recorde la carteleria de PSOE del últims anys 70, on apereixien els barris plens de jardins amb joguets i espais esportius. Aquella ciutat socialista, ajardinaments del Vetges Tu i front a la Modelo. A la resta de València foren moltes les obre que ens han robat els "Ritos del PP" Tens molta raó Rafa quan dius que hi ha que anar, colze a colze, amb el veïnat i les institucions ciutadanes que constituixen el teixit social per al canvi. Tú ho pots dir, perque ja donares eixemple amb l´AMPA, l´AVV i la Falla del teu fill. Eixe es el camí cert i segur per tal de convencer del nostre projecte de progrés i convivencia als ciutadans que ens envolten. La tasca es difícil però no pas impossible. Hi ha ideologia i joventut al projecte d´eixa ciutat per a viure que propeses.

    ResponderEliminar